XFloW Site Sahibi
Mesaj Sayısı : 3767 Kayıt tarihi : 18/02/10 Rep Gücü : 22 Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 36 Doğum tarihi : 02/02/88 Nerden : İstanbul Cinsiyet : Erkek Ruh Hali : çin astrolojisi : İş/Hobiler : Öğrenci
| Konu: Karahan Online Kadim Gökkavim Hakkında Bilgi Paz Nis. 04, 2010 6:07 am | |
| Gökkavmin son kalan onikilerinden Kara-Han bir zamanların efsanevi kılıç ustası Çağ-Han'a ait olan efsanevi kılıcın tek ve yegane sahibidir. Kadim Ustaların bu tek varisi "Bütün Savaşları Sonladıracak Son Savaş" için anahtarı ellerinde tutmaktadır. Ne var ki savaşa giden bu yol vahşet doludur ve sadece gereken cesareti dayanıklılığı ve beceriyi gösterebilenler geri kalan herkesin üstünde yükselmeye ve Gökkavmin kadim sırlarını öğrenmeye hak kazanırlar... | |
|
WhanPhersi Co Admin
Mesaj Sayısı : 1200 Kayıt tarihi : 26/03/10 Rep Gücü : 1 Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 26 Doğum tarihi : 04/09/98 Nerden : NereYe.. Cinsiyet : Erkek Ruh Hali : çin astrolojisi :
| Konu: Geri: Karahan Online Kadim Gökkavim Hakkında Bilgi Paz Nis. 04, 2010 12:34 pm | |
| | |
|