XFloW Site Sahibi
Mesaj Sayısı : 3767 Kayıt tarihi : 18/02/10 Rep Gücü : 22 Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 36 Doğum tarihi : 02/02/88 Nerden : İstanbul Cinsiyet : Erkek Ruh Hali : çin astrolojisi : İş/Hobiler : Öğrenci
| Konu: Karahan Online Hikaye [Kitap 3] Birinci Yıl Paz Nis. 04, 2010 6:02 am | |
| Karahan Online Hikaye [Kitap 3] Birinci Yıl Birinci Yıl
Gök-Kavim artık geri dönmüştü. Ama neydi bu Gök-Kavim’in tarihi? Çağ-Han’ı yakından tanıyan eski ustalar dışında onları anımsayan pek az kişi vardı.
Eskiden İlahi taşları ele geçiren Oniki Ordular’ın Lordu Kadim Doğu’yu zalimce yönetirken kavimlerden biri en yiğidi Gök-Kavim ile başında Hakanlardan biri en yiğidi Çağ-Han ortaya çıkıp insanlara özgürlüklerini geri vermişti. Ama sonra başlarına gelen felaketle ortaan kaybolan Gök-Kavim’in bu geri dönüşü acaba kavimlere neler getirecekti?
Artık ortada büyük bir ödül vardı. Gök-Kavim Oniki göklerdeki iktidarına ortak edecek savaşçılar arıyordu. Tüm kavimler titreyip silkindi.
Muhteşem Ejder Kavmi asil ve onurluydu. Sonunda zarar görecek bile olsa düşmanına dahi şereflice davranırdı. Onları kadim Ejder Kavmi yapan da bu vasıflarıydı. Oda-Han Kadim Doğu’nun sahip olduğu en cömert ve soylu liderdi. Tüm Güneyli kavimler onun bileğinin gücüne ve adaletine hayran olup onun çatısı altında buluştular | |
|
WhanPhersi Co Admin
Mesaj Sayısı : 1200 Kayıt tarihi : 26/03/10 Rep Gücü : 1 Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 26 Doğum tarihi : 04/09/98 Nerden : NereYe.. Cinsiyet : Erkek Ruh Hali : çin astrolojisi :
| Konu: Geri: Karahan Online Hikaye [Kitap 3] Birinci Yıl Paz Nis. 04, 2010 12:38 pm | |
| | |
|