Mesaj Sayısı : 648Kayıt tarihi : 19/02/10Rep Gücü : 0Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 39Doğum tarihi : 13/04/85Cinsiyet : ErkekRuh Hali : çin astrolojisi : İş/Hobiler : Öğrenci
Konu: !!!k.hİkayeler ve karabasan gerÇeĞİ!!! Paz Mart 28, 2010 6:49 am
Bi kıs yurtta kalıyormuş ve cinlerle çok dalga geçiyormuş.biqün qece cin çağırmışlar kıs çok alay etmiş qelmemiş cin kıs : baq qelmedi qördünüsmü demiş arkadaşlarına qece olmuş arkadaşının tuvaleti qelmiş tek qitmketen korkuyormuş alay eden kısa yalvarmış sende qel kıs tmm demiş tuvalete qirmiş kısda kapıda bekliyormuş kıs bi çıkmış kısın ayakları ters koşaarak karidora yönelmiş hocasına çarpmış ve : hocam hocam arkadaşımın ayakları ters demiş hocada :sence benim ayakalarım nasıl demiş ? kıs tımaranelik olmuş. -------------------------------------------------------------------------- Türkiyeye izine gelmiştik ananemin kocaman evi evin arkasında da küçük bi kulübesi vardı orası benimdi her türkiyeye geldigimde orda yalnız kalırdım geceleri karanlıgın içinde kaybolur giderdi 17 yaşındaydım hastalıgımın son günüydü bende akşam oldugu için abdest almaya erindim köy yeri naparsın.gece yatmaya yerime gittim sonra babam beni çagırdı ipekk ipekk diye bagırıyordu hemen ayaga kalktım ve bişey beni tuttugu gibi duvara çarptı noldugunu anlayamadım hiç birşeye benzemiyordu yüzü yoktu ufacık bişeydi bogazımı sıkmaya başladı ölüyordum sanki can haliyle kendimi bagıra bagıra dışarı attım arkamdan geliyodu ben merdivenleren çıkıp eve girdim karşımda annem vardı bana geri gidip yatmamı söylüyodu o kadar tuhaf konuşuyorduki korkum daha da arttı sonra yüzüne baktım aklım başıma geldi 3 harflilerle ilgili bi dua biliyordum annem ögretmişti yüzüne okudum ve kayboldu annem degildi. Derken diger odadan babam çıktı ama bu gerçek babamdı sabaha kadar benimle oturdular şimdi yine türkiyedeyim ve o kulübede yine yalnız yatıyorum o gün hatalıydım biliyorum şimdi içim rahat siz siz olun sakın CENABET KALMAYIN belki birgün sizinde peşinize düşErler ister inanın ister inanmayın bende daha ne gerçekler var anlatsam aklınız kaçar --------------------------------------------------------------------------Dedem daha gençken ormanda oturuyormuş ormanda tabi garip şeyler olmuş demiş uykum geldi eve gideyimde uzanayım..
Gitmiş eve yatmış gece tam 1 de odaya birinin geldiğini hissetmiş gece ezanından 1 saat öncede karabasan gelmiş dedem deli gibi olmuş kollarını ayaklarını kontrol edemiyormuş sonra ormanın sonundaki mağradaya götürmeye kalkmış tam mağaranın başında ezan okunmaya başlıyınca dedem tekrardan kollarını bacaklarını hissetmeye başlamış 8 kim bilir neden o mağaraya götürüyormuş? ) sonra dedem ertesi gün imame gitmiş ve muska yazdırmış -------------------------------------------------------------------------- 3 Arkadas bir Disco aksamindan sonra eve giderken bir kiza rastlarlar. Bu kizi bir tenha yere götürüp Tecavüz ederler. Kizin yüzünü bir Torba ile örterler. 3 Arkadas bittikten sonra biri bir arkadasini arar ve oda katilmak istermi diye sorarlar. O arkadas evet der ve oraya gider. Kiza tecavüz ettikten sonra güllerek der: "Su kizin üstündeki torbayi cikarinda bi yüzünü görelim" Torbayi cikardiktan sonra 4. Arkadas Soktan yüzü bembeyaz olur. 3. Arkadasta onun Kiz Kardesi oldugunu anlarlar ve olay yerinden kacarlar. Oglan eve gidip Tabancasini alir önce Kizi sonrada kendisini vurarak öldürür.
Bu Olay Mayis ayin 1996 Tarihinde Almanya/Dortmund kentinde meydana gelmistir.[/color] -------------------------------------------------------------------------- Bu olay 3 Ekim 2003 tarihinde gerçekleşti.Aşağıda anlatılanlar tamamen doğrudur!!! O gün benim doğum günümdü...Çağırdığım arkadaşlarımın gelmesini bekliyordum.İlk en iyi arkadaşım geldi(adını vermiyeceğim)sonra birlikte diğer arkadaşlarımın gelmesini bekledik. Herkez geldi ve bilgisayar oynuyacaktık.Her doğum günümde olduğu gibi annem evden gitti. Oyunumuz bitti ve arkadaşlarımın getirdiği hediyeleri açcaktım.Ondan önce arkadaşlarımdan biri hemen ortaya atıldı.Bence kimse yokken ruh çağıralım dedi.Bende arkadaşlarıma danıştım olur dediler.Aramızdan biri ruh diye bir şey yok dedi.Ama oda katılmak zorunda kaldı.Kimin ruhunu çağıralım diye düşündük.Kafadan birini attık ve geldi.Ruh sapık çıktı kız arkadışıma bazı sözler söyledi: *Senle yatıcam rüyana giricem.Sana tecavüz edicem bir daha rüyandan hiç çıkmayacağım. sen uyumak istemiycen her yerde artık beni görücen... sonra direk kız ortadan kalktı ve inanmayan arkadaşım bizim söylediğimizi sandı.Gülerek kalktı.Sonra pastayı yedik,hediyeleri açtım ve dışarı çıktık.Kız arkadaşım korkuyodu dışarıya çıktık ve gene o ruh geldi biz ruhu göremiyorduk ama gözüm önünde kız arkadaşım delirmiş gibi üzerime gelme diyordu.Sonra annem geldi olanları anlattık kız arkadaşım bir gün bizde kaldı.O benim yatağımda yatıyordu bende salonda.Gece 4 gibi bağırmaya başladı uyandırmaya çalıştık uyanmıyordu.En son bende cevşen vardı ve ona taktık üzerine su dök- tük uyandı rüyasında gene o ruhu görmüş ve ben gelmişim ona yardım etmişim... Bir daha ruh çağırmadık... -------------------------------------------------------------------------- !!!ÖNEMLİ!!!
Bakın arkadaşlar bana bu tür bişey olmadı ama sözünü çok sık duyduğum için bayağı korktuğum olmuştur. ama bana bunun bilimsel açıklamasını anlattılar rahatladım sizede anlatıyım.insan ruhu uyku anındayken birden uyanmak ister ve beden buna cevap vermez ama artık ruh uyanmış beden hala uyku halindedir. ruh çeşitli atılımlar yaparak bedeni uyandırmaya çalışır işte olan bu sırada olur bedenin ruha karşılık vermemesi sonucu insanlar birden paniğe kapılır ve örn; çığlık atmaya başlar fakat beden hala uyur vaziyette olduğundan hiçbir şey yapamaz,kalkamaz, konuşamaz yani kısacası hareket edemez çünkü beden uyanık değildir. Bu durumda yapılması gereken en doğru şey sadece korkuya kapılmadan beklemektir. Biraz sabredip bekleyin büyük ihtimal geçecektir.
Birde şu cin peri olayları var tabi arkadaşlar bunlar çok aşağılık yaratıklardır. İnsanlardan hiçbirşeyden korkmadıkları kadar korkarlar fakat aşağılıklar dedimya insanların kendilerinden korktuklarını duyunca hemen karşı atağa geçip bi şekilde bir şey yapmaya çalışırlar. Yani siz siz olun bu tür şeylere inanın ama sakın korkmayın derim.Korkmaya gerek yok her daim yanımızda Allah var, sen cinlerin üstüne üstüne doğru bir Ayetel Kürsi oku bak kendini nasıl hemen cehennemde bulur...
!Trojen! Haberdar
Mesaj Sayısı : 180Kayıt tarihi : 30/03/10Rep Gücü : -1Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 29Doğum tarihi : 03/03/95Cinsiyet : ErkekRuh Hali : çin astrolojisi : İş/Hobiler : Öğrenci
Konu: Geri: !!!k.hİkayeler ve karabasan gerÇeĞİ!!! Salı Mart 30, 2010 2:45 pm