Mesaj Sayısı : 648Kayıt tarihi : 19/02/10Rep Gücü : 0Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 39Doğum tarihi : 13/04/85Cinsiyet : ErkekRuh Hali : çin astrolojisi : İş/Hobiler : Öğrenci
Konu: berber [çok korkunç] saçınızı uzatmayın Paz Mart 28, 2010 6:48 am
slm ben talha bu tam 1999 yılında oldu ozamanlar 12 yaşındaydım ve saçımda çok uzamıştı ve tam 4 kuzeniminde hep beraber berbere gitik ama gitmez oaydık giridik oranın altında yatır oldunu bilmiyorkuk ve tıraşa başladılar ve oo adamları biz tanıyoduk tıraş oldu biraz bekledik elektirkler kesildi geçydi ama biden kepenkler indi ve bi adamın kafası koptu alt katan tıkırtılar geliyor ve ğğğağağağağğa diye sesler geliyordu dedimki kuzenimin biriene ulan ne oluyo ddedim sonra güldü diyerleride sonra kepenk açlıldı yine kapandı açılıp kapanıyodueve elektirkler geldi eve çok geç kaldık ve sonra birden ruh gibi bişey ben beyaz yüzünde göz yok ağız yok kulakyok tek ve tek saç var ve çok uzun bizle konuştu ama yarımını zanladık dediki ruhumuzu ve bedenimizi onlar ve onlargibiler mafetiler ve iyi yatamıyoruz dedi ve korkarak sordum dedimki peki yüzünü kim yaptı demim dedikki ben küçüken bunlara geldim ama o sırada kuzenlerim bayılmıştı tek emoşla ben dinlioyoduk her neyse sonra saçlarını bu berberde kestirmişler sonra kulaklarını kesmiş sonra sonra burununu sonrad bacaklarını kırmış sadece saçını kesmemişler ve sonra kayboldu ve onun gibi binlercesi geldi ve en arkalrında çapan olan bir tipi 388@0 benziyordu yani dabe hepsinin saçları vardı tek onun yoktu ve hepsinin burnunu ağızın ölerini ve ayklarını kesti ama sonra hemen gitik kaçtık orda ve kuzenlerimin annesini ardakı ve nedidine çok şaşırdım dediki bizim olanlar hepsi topluc maça gitiler dedi ve eve hemen koşarak gitim aradan 1 yıl geçti ve o bina yıklımıtı ve o berberlerinde yüzünde bitane bile çizik olmadan yüzünü kesmiler ve bunun kimin yaptını biliyorum oo bizimle konuşan aslında benimle konuşan ruh kabrinde duramamış ve kefenini patlatmış ve orada deperem olmuş eminim çok kızmıştır ve o günden sonra piskolajik tedavi görüyorum inanmayan inanmasın ama 1999 deperminde fatihih beldediyesi ama sizde o gazete dururmu bilmem ve lütfen inanaın
...............ALTINTIDIR............
!Trojen! Haberdar
Mesaj Sayısı : 180Kayıt tarihi : 30/03/10Rep Gücü : -1Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 29Doğum tarihi : 03/03/95Cinsiyet : ErkekRuh Hali : çin astrolojisi : İş/Hobiler : Öğrenci