Mesaj Sayısı : 648Kayıt tarihi : 19/02/10Rep Gücü : 0Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 39Doğum tarihi : 13/04/85Cinsiyet : ErkekRuh Hali : çin astrolojisi : İş/Hobiler : Öğrenci
Konu: Arkadaşlar Bugün Okulda Yaşanmış...! Paz Mart 28, 2010 6:32 am
Arkadaşlar bugün öğlen ders boştu ve hep korkunç şeyler anlatıldı...Ve bu korkunç şeylerde bir olay üzerinden gerçekleişti... Fakat ben okula geç kaldığımdan dolayı olayı göremedim ve inanmak size kalmış.. Arkadaşlarımın iddasına göre kızlar tualte gidip ruh çağırma şakası yapıyorlarmş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ve birden musluklar açılmış..Kapanış açılmış kapanmış..Sonra sıra arkadaşım Furkan kızlara noldu filan demiş..Kızlar da kaçın demiş..Sınıfa gitmişler Sınfta da gedldiklerinde kalemlik yere düşmüş.. Baya bir tırstılar.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ama ben okulda yoqtum..Ve bu olayın gerçek olup olmadığını size kesin olarak söyleyemm..Ruh diye bir şey vardır..Fakat bu olayın gerçek olduğunu sanmıyorum..İşin ilginç tarafı olayı gören herkesin olayı tam böyle anlatması ... bütün gün korktular..Rehber Hocası bile geldi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]... Ben yalan olduğunu düşünüyorum fakat yüzlerindeki ciddi iFade acaba dedirtiriyordu...