MaRCoPoLo Müzikci
Mesaj Sayısı : 837 Kayıt tarihi : 17/03/10 Rep Gücü : 504 Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 26 Doğum tarihi : 01/01/98 Nerden : Antalya Cinsiyet : Erkek Ruh Hali : çin astrolojisi : İş/Hobiler : PC Basında Kopmak xD
| Konu: Komik Aşk Şiiri Ptsi Mart 22, 2010 6:23 pm | |
| Komik Bir Aşk Şiiri
Yaşanılanları ctrl-S ile kaydedip, Ctrl-Z ile geri yaşıyorum Ben sevdamı download edip masaüstüne alıyorum. En çokta ekranı kapladığın o anı özlüyorum
Italik yürüyüşlüm, Bold bakışlı sevdiğim... Öyle bir halt yedim ki, sakın affetme beni
Simge durumuna küçült, saatlerce beklet beni Tüm sistemlerimi çökert, Ziple sıkıştır ve parçala Alt F4 ile kapat, Shift ile değiştir beni Kedinin mousela oynadığı gibi oyna, Manzaralı mouse pedinde gezdir beni Yeni bir pencere açalım ve unutalım her şey i Geri dönüşüm kutusuna gönderelim maziyi Kısa yol oluştur fazla bekletme bu seveni En çok Flash Animasyonlu halini özlüyorum PC görünüşlü, Mac duruşlu sevdiğim Kalpten kalbe bağlantım bağlantısı yapılır
Kapanır kapılar, ağa oturum açılır Sevdamız monitöre saniyelerle yazılır Disconnect olursam beni yine arar mısın? Masaüstünde bulamazsan belgelerime bakar mısın? Yokluğunda erişim paketi teselli olmasa da
Değişiklikleri kaydedip, yeniden bağlanır mısın? | |
|
MaRCoPoLo Müzikci
Mesaj Sayısı : 837 Kayıt tarihi : 17/03/10 Rep Gücü : 504 Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 26 Doğum tarihi : 01/01/98 Nerden : Antalya Cinsiyet : Erkek Ruh Hali : çin astrolojisi : İş/Hobiler : PC Basında Kopmak xD
| Konu: Geri: Komik Aşk Şiiri Salı Mart 23, 2010 2:21 pm | |
| Yorumlarrrrrrrrrrrrrrrrrr | |
|