Mesaj Sayısı : 837Kayıt tarihi : 17/03/10Rep Gücü : 504Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 26Doğum tarihi : 01/01/98Nerden : AntalyaCinsiyet : ErkekRuh Hali : çin astrolojisi : İş/Hobiler : PC Basında Kopmak xD
Konu: Aşk&Sevgi C.tesi Mart 20, 2010 6:24 pm
Ateşe değmiş rüyalarına çağırma beni Sensizlikte yarı uykularımı bölüp Mehtabın altında ellerini tutsam da Bir sabah doğan güneşle gideceğim
Sürgün yemiş düşlerine çağırma beni Yıldız misali avuçlarında sönüp Hançerli sırtımla sana koşsam da Bir Temmuz akşamında ayazlarıma döneceğim
Ağıtlarınla yıkanmış yollarına çağırma beni Çileye adanmış umutlarımla gözlerine düşüp Hüznün aynasına düşen gülüşlerinde asılı kalsam da Hoyrat rüzgarın kanadında sensizliğe sürüleceğim
İntihar kokan ellerine çağırma beni Gözlerinin alevinde avuçlarına gömülüp Son nefesimde adını dudaklarıma bıraksam da Sen yaşarken ben sensizlikte çürüyeceğim
Mesaj Sayısı : 3767Kayıt tarihi : 18/02/10Rep Gücü : 22Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 36Doğum tarihi : 02/02/88Nerden : İstanbulCinsiyet : ErkekRuh Hali : çin astrolojisi : İş/Hobiler : Öğrenci
Konu: Geri: Aşk&Sevgi Paz Mart 21, 2010 5:36 am
teşekkürler
MaRCoPoLo Müzikci
Mesaj Sayısı : 837Kayıt tarihi : 17/03/10Rep Gücü : 504Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 26Doğum tarihi : 01/01/98Nerden : AntalyaCinsiyet : ErkekRuh Hali : çin astrolojisi : İş/Hobiler : PC Basında Kopmak xD