SuperForum Eğlence,Sohbet,Oyun,Teknoloji Hakkında Paylaşım Platformu. | Hoş geldin, . Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970 Mesaj Sayınız: 24 |
|
|
| Akıllı Olmak... | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
SineXavaR Co Admin
Mesaj Sayısı : 648 Kayıt tarihi : 19/02/10 Rep Gücü : 0 Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 39 Doğum tarihi : 13/04/85 Cinsiyet : Erkek Ruh Hali : çin astrolojisi : İş/Hobiler : Öğrenci
| Konu: Akıllı Olmak... Cuma Mart 19, 2010 8:21 pm | |
| AKILLI OLMAK
Üniversite yemekhane sine giren bir öğrenci tüm yerler dolu olduğundan gidip üniversite profesörünün oturduğu masaya oturmuş.
Profesör kaşlarını çatarak: " Okuzler ve kuslar ayni masada oturamaz!"
Ogrenci: "O zaman ben ucuyorum. .."
Profesor cevaba cok sinirlenm is, sinavda ogrenciye takmis ve sinavini
basarisiz gecmesi icin elinden geleni yapmis.
Yanliz sinavda ogrenci tum sorulari mukemmel bir sekilde cevaplami s.
Profesor ogrenciye: Sana son bir soru soracagim - demis.
Yolda yururken iki torba buldugunu hayalet, birinde akil var,
digerinde ise para var. Hangi cuvali alirsin?
Ogrenci: "Para olan cuvali secerdim. .."
Profesor: "Ben akil olan cuvali secerdim. .."
Ogrenci:"Normal! Kimde ne eksikse onu secer...
Profesor cok sinirlenm is, ogrencini n not defterini alip icine "Okuz" yazmis. Ogrenci nota bakmadan odadan cikmis.
Bir dakika sonra ogrenci kapiyi aralamis : "Sayin profesor,imzanizi atmissini z, fakat notumu yazmayi unutmussu nuz."- demis | |
| | | BuraK6607 Moderatör
Mesaj Sayısı : 99 Kayıt tarihi : 26/02/10 Rep Gücü : 500 Uyarı Seviyesi :
| Konu: Geri: Akıllı Olmak... C.tesi Mart 20, 2010 5:57 am | |
| | |
| | | MaRCoPoLo Müzikci
Mesaj Sayısı : 837 Kayıt tarihi : 17/03/10 Rep Gücü : 504 Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 26 Doğum tarihi : 01/01/98 Nerden : Antalya Cinsiyet : Erkek Ruh Hali : çin astrolojisi : İş/Hobiler : PC Basında Kopmak xD
| Konu: Geri: Akıllı Olmak... C.tesi Mart 20, 2010 10:05 am | |
| | |
| | | Perfectt Moderatör
Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 19/02/10 Rep Gücü : -2 Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 29 Doğum tarihi : 06/03/95 Nerden : İzmir Cinsiyet : Erkek Ruh Hali : çin astrolojisi : İş/Hobiler : Öğrenci
| Konu: Geri: Akıllı Olmak... Paz Mart 21, 2010 9:19 am | |
| | |
| | | dante07cry Müzikci
Mesaj Sayısı : 3410 Kayıt tarihi : 21/03/10 Rep Gücü : -8 Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 29 Doğum tarihi : 04/10/95 Nerden : AntæLyA Cinsiyet : Erkek Ruh Hali : çin astrolojisi : İş/Hobiler : pc ßaşInda qopMæq!!!-- GEri Dödümmm
| Konu: Geri: Akıllı Olmak... Paz Mart 21, 2010 2:32 pm | |
| | |
| | | | Akıllı Olmak... | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|