SuperForum Eğlence,Sohbet,Oyun,Teknoloji Hakkında Paylaşım Platformu. | Hoş geldin, . Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970 Mesaj Sayınız: 24 |
|
|
| Öss Sonrası | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
SineXavaR Co Admin
Mesaj Sayısı : 648 Kayıt tarihi : 19/02/10 Rep Gücü : 0 Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 39 Doğum tarihi : 13/04/85 Cinsiyet : Erkek Ruh Hali : çin astrolojisi : İş/Hobiler : Öğrenci
| Konu: Öss Sonrası Cuma Mart 19, 2010 8:18 pm | |
| - nasıl geçti yavrum? * yorum yok.. - yuppi...! çocuk kamu yönetimini kazanıcak galiba
- sınav nasıldı kızım..? * kime göre sınav? zaten hayat başlıbaşına bi sınav deilmidir.. - bey, çocuk ya felsefeyi kazanıcak yada sıyırdı - eveet nasıl geçti bakalım? * çörrrrt diye!!! - içinde patladı dimi sınav.. * aynen. - eşşoğleşşek
- nasıl geçti bakalım? * allahtan ümit kesilmez... - tıppımı kazanıcaksın..? * çok iyimsersin..
- sınav nasıl geçti..? * ben size soruyomuyum nasıl geçti, kim geçirdi diye. giren çıkan bana size nooluyo.. - tamam çocuum tamam yavrum geçtiii.. * bak haalaa geçti diyo
- nasıl geçti çocum? * çok iyiydi sınav yerimi hemen buldum. sınav solnu fevkaladeydi, sınıftaki kızlar bi içim suydu, gözetmen jenıfır lopez gibiydi..v.s, v.s - sınav nasıldı evladım.. * hangi sınav..?
- nasıl geçti sınavın yavrum? * yürrü yavrum yürrü fistanını sürrü... - ahanda çocuk keçileri kaçırdı.. * şindide geçtii burdan konyalının birriii...
- nasıl geçti evladım? * süperr.. - anlaşıldı, bu senede s.ç tın dimi.. * evet
+sınaw nası geçti annecim? -eh işte fena sayılmaz +kaç net yaparsın yani? -ne bilim anne ben ya...yaptım çıktım ztn başım ağrıyo +iyi geçmedi annadım ben....boşa gitti onca emek..hüüeeee
+sınaw nası geçti oğlum? -mehter takımıyla geçti baba...böle bir ileri 2 geri +düş önüme eşşek sıpası..10.dur girion hala aynı yerdesin..eşşeolueşşek
+sınaw nası geçti güsel kızım? -çok iyi geçti annecim....hacettepeyi kazanırım büyük ihtimal...tıp olmazsa bile beslenme uzmanlığı felam olur +ben sana demedimmi iyi çalış die...bak tıpı kazanamıcan...komşunun kızı kesin kazanıcak..resil olcaz millete resiiiillll -hayda...kadına hacettepe dioruz o ne dio
+oğlum sınawın nası geçti +Baba çok kötü geçti +aferin sana bütün sene yattın durdun zaten hiç ders çalısmadın[bu doruu](yumruğuda yedim bu ara) +baba ne wuruon bea +haketttin
-evladım sınav nasıl geçti? -yan tarafta inşaat.... -sus lan eşşek herif her sene aynı bahane yeter ulen sana ettiğim masrafla abini evlendirir,ev alır,iş kurardım ayrıca annene o çok beğendiği arabayı alırdım... biraz abarttım galiba
- ee nasıl geçti sınav bakalım * kötü.. - bırak şindi * valla - yani kötü geçti diyosun öylemi * s.ç tım diyorum işte daha nediym.. * ulan eşşek sıpası niye adam gibi çalışmadın lan - heeh şöyle yola gel | |
| | | dante07cry Müzikci
Mesaj Sayısı : 3410 Kayıt tarihi : 21/03/10 Rep Gücü : -8 Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 29 Doğum tarihi : 04/10/95 Nerden : AntæLyA Cinsiyet : Erkek Ruh Hali : çin astrolojisi : İş/Hobiler : pc ßaşInda qopMæq!!!-- GEri Dödümmm
| Konu: Geri: Öss Sonrası Ptsi Mart 22, 2010 4:14 am | |
| sperrrrrrrrrrr | |
| | | | Öss Sonrası | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|