SuperForum Eğlence,Sohbet,Oyun,Teknoloji Hakkında Paylaşım Platformu. | Hoş geldin, . Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970 Mesaj Sayınız: 24 |
|
|
| Nasrettin Hoca Fıkraları | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
MaRCoPoLo Müzikci
Mesaj Sayısı : 837 Kayıt tarihi : 17/03/10 Rep Gücü : 504 Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 26 Doğum tarihi : 01/01/98 Nerden : Antalya Cinsiyet : Erkek Ruh Hali : çin astrolojisi : İş/Hobiler : PC Basında Kopmak xD
| Konu: Nasrettin Hoca Fıkraları Perş. Mart 18, 2010 3:05 pm | |
| Nasreddin Hoca parasini geri istemek icin defalarca kapisini calan alacaklisina kapiyi acmis.
-Yakinda, demis, yakinda parani odeyecegim.
-Ne zaman?
-Dinle bak...Bizim duvar kenarina yol boyunca cali tohumu ektim.
-Ve?
-Ve tohum ilkbaharda yeserecek ve cok calimiz olacak...
-Evet, suphesiz! Sonra?
-Bu caddeden cok koyun surusu gecer. Gecerken, gecen
koyunlarin yunleri calilara takilacak. Ben de yunleri toplayacagim. Bizim hanim bunlari egirip ip yapacak. Sonra gerisi kolay! Ben de pazara goturup satacagim ve parani geri odeyecegim.
Adam bu sacma plan uzerine kahkahayi basar. O zaman Hoca, demiski;
-Parayi avucunda hazir hissedince nasil da gulersin, degilmi, seni koftehor seni! | |
| | | XFloW Site Sahibi
Mesaj Sayısı : 3767 Kayıt tarihi : 18/02/10 Rep Gücü : 22 Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 36 Doğum tarihi : 02/02/88 Nerden : İstanbul Cinsiyet : Erkek Ruh Hali : çin astrolojisi : İş/Hobiler : Öğrenci
| Konu: Geri: Nasrettin Hoca Fıkraları Perş. Mart 18, 2010 5:12 pm | |
| | |
| | | dante07cry Müzikci
Mesaj Sayısı : 3410 Kayıt tarihi : 21/03/10 Rep Gücü : -8 Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 29 Doğum tarihi : 04/10/95 Nerden : AntæLyA Cinsiyet : Erkek Ruh Hali : çin astrolojisi : İş/Hobiler : pc ßaşInda qopMæq!!!-- GEri Dödümmm
| Konu: Geri: Nasrettin Hoca Fıkraları Ptsi Mart 22, 2010 4:37 am | |
| | |
| | | | Nasrettin Hoca Fıkraları | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|