Mesaj Sayısı : 837Kayıt tarihi : 17/03/10Rep Gücü : 504Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 26Doğum tarihi : 01/01/98Nerden : AntalyaCinsiyet : ErkekRuh Hali : çin astrolojisi : İş/Hobiler : PC Basında Kopmak xD
Konu: Geri: Temel Fıkraları Perş. Mart 18, 2010 2:05 pm
Temel bir gün kahvede otururken arkadaslarindan biri ona : - Ula Temel senin hanim seni su an evde aldatiyo, demis... Bunu duyan Temel hemen eve kosmus, evi aramis taramis fakat kimseyi
bulamayinca sevincinden oracikta ölmüs. Öbür alemde dolasirken bir anda arkadasi Dursun u karsisinda görmüs ve saskinlikla : - Ula Dursun ben seni daha dün gördüydüm nasil oldu da ölüp buraya geldin? - Valla Temel hiç sorma donarak öldüm, peki sen nasi öldün de buraya geldin? - Dün kahvedeydim biri geldi bana senin hanim seni evde aldatiyo dedi bende hemen eve gittim aradim taradim ama kimseyi bulamayinca orada yigildim kaldim. - Ula buzdolabina baksaydin ikimizde simdi sagolacaktik demek...
dante07cry Müzikci
Mesaj Sayısı : 3410Kayıt tarihi : 21/03/10Rep Gücü : -8Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 29Doğum tarihi : 04/10/95Nerden : AntæLyACinsiyet : ErkekRuh Hali : çin astrolojisi : İş/Hobiler : pc ßaşInda qopMæq!!!-- GEri Dödümmm
Konu: Geri: Temel Fıkraları Ptsi Mart 22, 2010 4:32 am