XFloW Site Sahibi
Mesaj Sayısı : 3767 Kayıt tarihi : 18/02/10 Rep Gücü : 22 Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 36 Doğum tarihi : 02/02/88 Nerden : İstanbul Cinsiyet : Erkek Ruh Hali : çin astrolojisi : İş/Hobiler : Öğrenci
| Konu: Bal Gözlü kızın hikayesi. Perş. Mart 04, 2010 1:15 pm | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yürüyordum, kaldırımları izmarit dolu bir caddede, yoruldum, yönümü çevirdim bir parka doğru gözümün kestirebileceği alanlara iliştiriyordum bakışlarımı, o sevimli gülen çocuklara daldım birden bir de ne göreyim; bal gözlü bir kız. bal damlıyor gözlerinden, bal, hıçkıra hıçkıra... gittim oturdum yanına o kadar üzgündü ki; parmaklarımla sildim akan ballarını gülerek dedim ki; arılara lazım bunlar dökme boşuna dinlemek geldi içimden derdini başka bir amaçlada oturulmazdı yanına zaten anlatmasını istedim; ''çirkinim, kimse beni beğenmiyor'' dedi, ağlayarak... dedim gül! gülünce; herkes güzeldir zaten.. baktı gözlerimin içine, güldü. çokta güzelmiş... | |
|
Kovboy Haberdar
Mesaj Sayısı : 179 Kayıt tarihi : 05/03/10 Rep Gücü : 502 Uyarı Seviyesi : Yaş : 36 Doğum tarihi : 01/03/88 Nerden : manisa Cinsiyet : Erkek çin astrolojisi : İş/Hobiler : öğrenci
| Konu: Geri: Bal Gözlü kızın hikayesi. Cuma Mart 05, 2010 2:35 pm | |
| | |
|