Skill Hack [ Süper Anlatım + Virüssüz ] [ Şuana dek En İyi Konu Anlatımı ]
Yazar
Mesaj Sayısı : 41Kayıt tarihi : 15/05/10Rep Gücü : 0Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 28Doğum tarihi : 17/02/96Nerden : İstanbulCinsiyet : ErkekRuh Hali : çin astrolojisi : İş/Hobiler : Öğrenci
Konu: Skill Hack [ Süper Anlatım + Virüssüz ] [ Şuana dek En İyi Konu Anlatımı ] Salı Haz. 15, 2010 6:35 pm
ANLATIM :
Evet arkadaşlar.Şimdi sizlere hem hava kilici hemde güclü bedeni nasil bir arada kullanabilecegimizi anlaticam.
Evet önce linklere geçelim sonra anlatimi yapalim
1 )Burdan skillhack dll. dosyasini indirelim. 2 )Şimdi bunun icindeki skillhack.dll dosyasini masaüstüne cikartalim. 3 )Sonra winject dosyasini indirelim. 4 )Bunun da indirdikten sonra oyunumuza girelim ve 1 lwl atlayalim fakat beceri geliştire vermeyelim. 5 )Ondan sonra Winjectimizi acalim ve üstteki seçenege Longjuyt2 bulalim. 6 )Alttaki secenegede skillhack.dll dosyasini koyalim ve inject + basalim. 7 )Sonra oyuna dönüp konusma penceresine; Bedenselsek /skillup 19 yazip ve beceri gelistirmedeki 1 puan kayboluyor ve şimdi güclü bedenimiz gelmiştir. 8 )Eger zihinselsek /skillup 4 yazarak hava kilicimiz geliyor F5-F6 tusuna basarak etkin edebiliriz.
FOTOGRAF :
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x1024.