SuperForum Eğlence,Sohbet,Oyun,Teknoloji Hakkında Paylaşım Platformu. | Hoş geldin, . Son Ziyaretiniz: Mesaj Sayınız: 24 |
|
|
| Çay mı, kahve mi? | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Perfectt Moderatör
Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 19/02/10 Rep Gücü : -2 Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 29 Doğum tarihi : 06/03/95 Nerden : İzmir Cinsiyet : Erkek Ruh Hali : çin astrolojisi : İş/Hobiler : Öğrenci
| Konu: Çay mı, kahve mi? C.tesi Mayıs 15, 2010 6:08 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Çay sefkattir, dostluktur, güvendir. Kahve ise sevgidir, iliskidir, heyecandir… Çay ne kadar disa dönük ise, kahve de gitgide o kadar içe dönük bir keyif içecegidir.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Kahveyle çayi birbirinden en kesin ve keskin biçimde nasil ayiririz?
Öpüsünce birbirimize geçirdigimiz agzimizdaki kahve tadidir. Çaydan geriye kalan ise sohbetimizin tadidir.
Kahve kokudur… Önce koku. Kahveyi dilden damaktan önce burun sever.Kimileri “kokulu” çayi çaydan saymaz. Oysa kokusuz kahve kahveden sayilmaz.
Fakat gözün arzularini ve keyiflerini de yabana atmamalyiz.Fincanin üzerinden kahveye; o kara kuyuya bakip basi dönmeyen, yükseklik korkusuna kapilmayan var midir?.. Hayatin ilk bakista siradan gibi gözüken ama güzel sürprizlere açik çagrilari vardir. Kimi zaman insan sesine bürünür bu çagrilar:
Bunlardan biri “Hadi, söyle bir çay içelim”dir. Öteki ise daha iliktir, daha derindendir: “Gel, bir kahve iç! Sonra gidersin…” Nasil ince belli çay bardaklarini avuçlarimizla kavramak sadece bedenimizi degil, üsümüs ruhlarimizi da isitirsa… Degil kahve içmek; kahve içmeyi istemek bile bizi hem kendimizle hem de hayatla bir an için bile olsa baristirir.
Haa, bir de ‘ben çay içmem!’, ‘ben kahve sevmem..’ diyenler var…
Onlarin aslinda neyi sevmedikleri ve hayatin hangi tadlarini iskaladiklarini gördünüz herhaldeALINTI BEN KAHVE SEVENLERDENİM SİZ? | |
| | | | Çay mı, kahve mi? | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|