Mesaj Sayısı : 3767Kayıt tarihi : 18/02/10Rep Gücü : 22Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 36Doğum tarihi : 02/02/88Nerden : İstanbulCinsiyet : ErkekRuh Hali : çin astrolojisi : İş/Hobiler : Öğrenci
Konu: Yok BöLe Sw GeL C.tesi Mayıs 01, 2010 11:00 am
Link açılmıştır. Merhebalar Yeni Bir Alman Pvp Sİ WAr İste Npc Ruhtası 100k Bklar 100k 1lwl baslangıç kasmalı %350 Droplar Aktif Npc ler Editli +Basma Malzemeleri 48 lwl +9 Zırhı Dolu Kdp 100 k Canavarlardan yabani köpeklerde 20-30k 3 Farklı ch Hiic Kapanmıcak Türkçe Yama Yapım Aşamasında Az kaldı Burdan Sölicem Site:Blacknight-Network Metin2 | News Efsun oranları Değistirken 10 d Beklion Efsunlar Farklı 80 Silahları Aktif Efsunlar Max 2000 Hp Yani Orta Ben oyun öylesine geleni ne yapmalıyım?
Simple ilk ona kolayca İndirilen oyunu sen ve hızlı olarak:
Tam Client (exe) Download Buraya tıklayın!
değil gözden kaçırmamalıyız does Bu oyun sizin olacaktı iyi eğer bir limana alan veya o kadar klasör.
kez download tamamlandığında açıcı ihtiyacınız sadece bir kez bir "harita" ayrı alıp yapar oynanabilir . klasöre Ücretsiz programlar ve hızlı bir şekilde unzip örneğin WinRAR veya 7zip açmak eğer o var program yok.
- Ne oyun yapmam gerekir mi?
Herhangi sunucu gereken başka bir "Hesap" Bu oynamak sipariş etmek. sizin de oluşturabilirsiniz:
Blacknight-Network Metin2 | Account Erstellen
ÖNEMLİ!
Ben size yalvarıyorum doğru veri aşağı yazmak soru öyle ya da sorunları da yardımı ile herhangi bir yardımcı olabilir. karakter kodu silmelisiniz sildiğiniz hatırlıyorum gibi iyi de sırf olması onu daha sonra karakterler tek tek.