Hamachi Server'e Nasıl Girilir.!!(Resimli Anlatım)
Yazar
Mesaj Sayısı : 648Kayıt tarihi : 19/02/10Rep Gücü : 0Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 39Doğum tarihi : 13/04/85Cinsiyet : ErkekRuh Hali : çin astrolojisi : İş/Hobiler : Öğrenci
Konu: Hamachi Server'e Nasıl Girilir.!!(Resimli Anlatım) Çarş. Nis. 07, 2010 10:47 am
Adım 1 : Tavsiyem hamachi Serverlere girmek için Ayrı bir klasöre packsiz mt2 yi kurun. (hiç Pack Yükelenmemş Olucak) Adım 2 : Vericeğim Mc Seti Packsiz Mt2 nin İçine Atın.. DOWNLOAD MC SET Adım 3 : En Önemli Şey hamachiyi bilgisayarımıza indirip kuruyoruz..!!! DOWNLOAD LOGMEIN HAMACHİ
Adım 4 : Metin2forum.org Private Server Tanıtımları bölümünden herhangibir hamachi private server buluyıruz. Örnek Veriyorum Tosunmt2
Adım 5 : Hamachimizi Açıyoruz ve verilen adreslerden birine giriyoruz.
Ağımız Doluysa BöyLe Bir Hata Alıyoruz. Pes Etmek Yok Tüm Ağları Sirayla Deneyin 2-3--4-----
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1104x774.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1034x774.
Son Olarak Sura Resmine Tıklayarak Oyuna Giriyoruz..
Sorulara Her Zaman Açığım..
Modlardan Ricam Sabite Alınması.Çoğu Kişi Hamachi Ağa Girmeyi BilmiyoR.Bunun İçi Açtım
+ REP İ ESİRGEMEYİN YORUM YAPIN
Hamachi Server'e Nasıl Girilir.!!(Resimli Anlatım)