WhanPhersi Co Admin
Mesaj Sayısı : 1200 Kayıt tarihi : 26/03/10 Rep Gücü : 1 Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 26 Doğum tarihi : 04/09/98 Nerden : NereYe.. Cinsiyet : Erkek Ruh Hali : çin astrolojisi :
| Konu: Sponsor Aranıyor Acil... Salı Nis. 06, 2010 6:21 pm | |
| *Süper Forum...
Show Time,WhanPhersi,Kasafa,MaRCoPoLo ve Daha Fazlam?z?n Bu Forumu ?yi Taraflara Getirmesi ?çin Her Gün Ugra??yoruz Ama Bir Gelir Göremiyoruz Bizde Buna Kar??l?k Sponso Aramaya Karar Verdik ve Sizinde Buna Destek Vermenizi ?stiyoruz...Sizin Yak?ndan ?lgilendiginz Siteler Varsa Admin,Admins.. Vs. Ki?ilerle Konu?up Forumumu- za Sponsor Olmalar?n? ?steyebilirsiniz...
*Sponsor ?artlar?...
1)Sponsor Olan Sitenin Konu Say?s? 5000 Olmas? Gerekir... 2)Sponsor Olan Sitenin Admin-1 Adminstratör-2 SMod-2 Ki?i Olmal?d?r... 3)Sponsor Olan Sitenin En Az 8500 Mesaj Olmal?d?r... 4)Sitesi Yetkinforum .Com .Biz .Net .tr.gg Sitelerden Hiç Bir Uyar? Almam?? Olacakt?r... 5)Küfür,Argo,Cinsel ?li?ki vb. Reklamlar? Olmayacakt?r... 6)Forum Yöneticileri Hiç Bir ?ekilde Haks?zl?ga Ugramayacak ?ekilde Yarg?lana Bilecek Durumda Olacakt?r...
*Ödeme Faturas?...
1 Ay : 5 Kontor2 Ay : 10 Kontor3 Ay : 20 Kontor4 Ay : 40 Kontor5 Ay : 50 KontorS?n?rs?z : 100 Kontor*?leti?im Adresleri...*?leti?im Adresimiz süperforumbilgi@windosliwe.com*?leti?im Adresimiz by-showtime@hotmail.com*?leti?im Adreslerimiz SüperForum Show Time , WhanPhersi , Kasafa , MaRCoPoLo... | |
|
XFloW Site Sahibi
Mesaj Sayısı : 3767 Kayıt tarihi : 18/02/10 Rep Gücü : 22 Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 36 Doğum tarihi : 02/02/88 Nerden : İstanbul Cinsiyet : Erkek Ruh Hali : çin astrolojisi : İş/Hobiler : Öğrenci
| Konu: Geri: Sponsor Aranıyor Acil... Çarş. Nis. 07, 2010 10:24 am | |
| 1 Dk bunu kimden izin alarak yaptınız ???
Birde böyle şartlara gerek yoktur.1-2 kural dışında ücreti ben bildiririm ve Sponsor olabilirler.Ücreti belli oranda değiştirmek ve yükseltmek bana aittir.Unutmayınki benim özel işlerime administratör ve co adminden başkası karışamaz.(Özel Durumlarda Konu Kapatıldı +çöp) | |
|