XFloW Site Sahibi
Mesaj Sayısı : 3767 Kayıt tarihi : 18/02/10 Rep Gücü : 22 Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 36 Doğum tarihi : 02/02/88 Nerden : İstanbul Cinsiyet : Erkek Ruh Hali : çin astrolojisi : İş/Hobiler : Öğrenci
| Konu: WwW.EsnMarketim.Com Karahan Han Para Paz Nis. 04, 2010 6:04 am | |
| EsnMarketim | Guvenli ve Hizli, Goldbar Sat??, Goldbar Sat???, Knight Gold Bar Sat???, GBS, GoldBar, Knight Online, Premium, Cash,Metin-2, EP, WaRRocK, Silkroad Online, Cabal Online, GameForge, Rapidshare, Bigpoint, Hf, Koxp, Yang...Msn: destek@esnmarketim.comHakk?m?zda: Karahan Online Ürünlerini siz Mü?terilerimize En h?zl?, En Güvenilir ve Kaliteyi En ucuza sunan ?irketimiz 2006 Y?l?nda geli?en Oyun Teknolojileri Türkiye'nin En popüler Online oyunu Olan Karahan Online oyunun yan?nda; Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ba?ta olmak üzere daha Bir çok oyunun ürünlerini katarak sektörde yenilikleri yak?ndan takip etmeyi sürdürmü?tür. Size Nas?l Güvenebilirim ? Doland?r?c?n?n bukadar cok oldugu bir sektörde güvenilirligimizi korumak için ?uan elimizden gelen çabay? göstermekteyiz. Doland?r?c?lar kiml?klerini gizlerler (bizim ac?k adresimiz sitemizde yazmaktad?r) Doland?r?c?lar sabit telefon kullanmazlar (bizim sbt telefon numaram?za cal?sma saatler?nde herzamn ulasab?l?rs?n?z) istediginiz zaman ofisimize gelip bir cay?m?z? içebilir bizimle tan?sa bilir elden alisveris yapabilirsiniz. ?leti?im Bilgileri : ?akirpa?a Mh. ?akirpa?a Cad. No : 21/A SEYHAN / ADANA ESN-B?L???M - Bilgisayar & Güvenlik Sistemleri Sat?? ve Montaj? Msn : destek@esnmarketim.comCep : 0544 557 96 06 ??yeri : 0322 436 18 79 Mesai Saatlerimiz : 10:00 - 24:00 aras?d?r. Yönetim: Umutcan Serin | |
|
WhanPhersi Co Admin
Mesaj Sayısı : 1200 Kayıt tarihi : 26/03/10 Rep Gücü : 1 Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 26 Doğum tarihi : 04/09/98 Nerden : NereYe.. Cinsiyet : Erkek Ruh Hali : çin astrolojisi :
| Konu: Geri: WwW.EsnMarketim.Com Karahan Han Para Paz Nis. 04, 2010 12:36 pm | |
| | |
|