Mesaj Sayısı : 180Kayıt tarihi : 30/03/10Rep Gücü : -1Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 29Doğum tarihi : 03/03/95Cinsiyet : ErkekRuh Hali : çin astrolojisi : İş/Hobiler : Öğrenci
Konu: qüzeL SözLer..;) Cuma Nis. 02, 2010 7:25 pm
Ne dil yeter seni anlatmaya[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ne göz kıyar sana bakmaya[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ne ellerim dayanır sana dokunmaya[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ne kollarım uzanır seni sarmaya Hiç ömür yeter mi? Bir sen daha bulmaya bitanesi...
Bir nasihat: Kendine dikkat et. Bir rica: Sakın değisme! Bir Dilek : Beni unutma. Bir Yalan : Seni hiç sevmiyorum. Bir Gercek : Seni çok özlüyorum.
Gecenin karanlığında[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] güneşin ışığında[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Suyun damlasında[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] selin coşkusunda Kimi yanımdasın kimi rüyamda Ama hep aklımdasın sakın unutma......
Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] anlayacaksın seni yine nasıl andığımı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] özlediğimi. Ellerin titreyecek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gözlerin yollarda kalacak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi!
Bırakma beni sevdiğim gidişine dayanamam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Hasret gözyaşlarımla kendimi avutamam� Dönerim dersin ama kadere inanamam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bıraktığın anılarınla[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben sensiz yasayamam
Bakışlar vardır insani ömür boyu ağlatan. Yollar vardır aşılması güç olan. Kalpler vardır acılarla parçalanan. Ve insanlar vardır hiç unutulmayan. Sanma beni sevipte bırakanlardan. Benim sevgim mezara kadar olandan
Bu mesajı silersen benden hoşlanıyorsun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Silmezsen beni istiyorsun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Cevap verirsen beni seviyorsun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Vermezsen bensiz yapamıyorsun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Hadi bakalım ne yapacaksın?
Senin kanadın olmak isterdim Ben olmadan uçma diye Senin baharın olmak isterdim Ben olmadan açma diye
Benim için seni görmek suya benzer Seninle yasamak ise nefes almaya Susuz üç gün yaşarım ama nefes almadan asla
Sana ne demeliyim bilmiyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Güneşim desem güneş batıyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Hayatım desem hayat kısa[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Gülüm desem oda soluyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sana canım demeliyim. Çünkü bu can seninle yaşıyor..
Sen bir pınarsın içilen ama kanılmayan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Seveni yanıltmayan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sevince yanılmayan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] varlıgına doyulmayan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yokluğuna dayanılmayan..
Canımdaki her nefes nefesine eklensin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] içimdeki her nefes hayalinle demlensin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bırak bu gönlüm varlığınla renklensin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sen benim gönlümde yaşadıkça özelsin!
Sen güllere özenme güller sana özensin. Üzme tatli canini sen güllerdende güzelsin. Sevgi kadar özgür Özgürlük kadar özelsin. Bir gülsen dünyalara bedelsin.
Bir umut vardır hiç tükenmeyecek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir hasret vardır çekilmeyecek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] birde ölüm vardır[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir gün elbet gelecek ama sana olan sevgim ne ölecek ne de bitecek
Sevgilerin en güzeli seni sevmek Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatin tadı sabah kalktığında senin var olduğunu bilmek
WhanPhersi Co Admin
Mesaj Sayısı : 1200Kayıt tarihi : 26/03/10Rep Gücü : 1Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 26Doğum tarihi : 04/09/98Nerden : NereYe..Cinsiyet : ErkekRuh Hali : çin astrolojisi :