Mesaj Sayısı : 1200Kayıt tarihi : 26/03/10Rep Gücü : 1Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 26Doğum tarihi : 04/09/98Nerden : NereYe..Cinsiyet : ErkekRuh Hali : çin astrolojisi :
Arkadaşlar Diğer Sitelere Bakıyorum Hepsinde Bir İhbar Butonu Var Bende Bir İhbar Butonu Olmasını Öneriyorum Bu İhbar Butonu İle İhbar Servisi Adlı Yönetici Grub'uda Kurulmuş Olacaktır Bu İhbar Servisi Adlı Grup İhbar Eden Kişi İle İletişime Geçip Onun Niye Böle İhbar Yaptıgını,Ne Sorunu Oldugunu vb. Konularda Yardım Edecegine İnanıyorum Ama Bu İhbar Servisi Herkezle Birebir İlgilenecek Kişiler Olmalı Göreve Girip Sonra Hayır Yapmayacam Bıktım Diyen Kişiler Olmayacaktır Bence Bu Konu Bana Çok İyi Geliyor Herkeze Bir Görev Düşmüş Olacak Mod SMod Admin vb. Kişiler İse Siteyle Daha Yakından İlgilenme Vakti Bulacaktır...
İhbar Servisi
İşte Böyle Bir Buton Olabilir Konuların Sağ Alt Tarafında Yada Cevapların Güzel Olmazmı...
Lütfen Kaydedeğer Bir Konu Olsun...
WhanPhersi Co Admin
Mesaj Sayısı : 1200Kayıt tarihi : 26/03/10Rep Gücü : 1Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 26Doğum tarihi : 04/09/98Nerden : NereYe..Cinsiyet : ErkekRuh Hali : çin astrolojisi :
Mesaj Sayısı : 3767Kayıt tarihi : 18/02/10Rep Gücü : 22Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 36Doğum tarihi : 02/02/88Nerden : İstanbulCinsiyet : ErkekRuh Hali : çin astrolojisi : İş/Hobiler : Öğrenci
Konu: Geri: Yeni İhbar Butonu Olmasun...(Öneri) Cuma Nis. 02, 2010 11:41 am
İlgileniriz ama öyle basit olmuyor bence koymaya gerek yok zaten yeterince ceza veriliyor forumda insanlara çöp kutusuna baksan ooooooooo
XFloW Site Sahibi
Mesaj Sayısı : 3767Kayıt tarihi : 18/02/10Rep Gücü : 22Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 36Doğum tarihi : 02/02/88Nerden : İstanbulCinsiyet : ErkekRuh Hali : çin astrolojisi : İş/Hobiler : Öğrenci