dante07cry Müzikci
Mesaj Sayısı : 3410 Kayıt tarihi : 21/03/10 Rep Gücü : -8 Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 29 Doğum tarihi : 04/10/95 Nerden : AntæLyA Cinsiyet : Erkek Ruh Hali : çin astrolojisi : İş/Hobiler : pc ßaşInda qopMæq!!!-- GEri Dödümmm
| Konu: Türkiyenin En İyi Serveri SabitLik Konu..! Çarş. Mart 24, 2010 10:23 am | |
| Merhaba SevgiLi DostLArım
IpLayM2 Serverimiz YeniLendi Ve Tekrar SizLerLe..!
Lütfen Konuyu İyice Okuyun Server İçerisinde Veya Ağda Soru İstemiyorum..!
En İyi Vsp Serverdan Daha İyi oLduğuna Herkesi İnandırmayı Başardık..
NpcLere Server özeLLikLerine Hayran KaLacaksınız
Büyük ÇabaLar Sonucunda Hepinizin HayaLindeki Serveri Kurmayı Başardık.
Gerçekten BaşLıkta Da SöyLediğim Gibi, BU SERVER ÇOK KONUŞULACAK..
Serverimiz Hamachi TabanLı oLup, KesinLikLe %0 Lag GarantiLi, Server'a Girişte Hoş GeLdiniz Yazısına TıkLadığınızda, 94 Lv+100 m
SkiLLerinizi Öğretmeninizden aLdıktan sonra SkiLLerden SorumLu Npc Ye TıkLadığınızda SkiLLerinizi İster Grand Master, İster Perfect Master YapabLirsnz.
Onun Yanında BuLunan Npc Den Asker At ALabiLir, SkiLLerini Perfect oLarak Asker Atınıza BinebiLirsiniz.
NpcLerde KraLiyet DahiL akLınıza GeLebiLecek Bütün İtemLer Mevcuttur.
Serverda Gm Aramanıza Gerek Yok Gm Ye İhtiyacınız oLmayacak. Lakin Tabiki Server da Gm Ler Mevcuttur.
Bunun Yanı sıra, Serverda EfsunLar Gayet GüzeL Bi ŞekiLde AyarLanmıştır. İster Vs Yapın İster Mob Kesin İster Boss AzraiL Vs. Çağırıp Kesin.
Serverda Buz Zindanı Aktiftir. Sadece birazdan Vereceğim Pack ı İndirmeniz YeterLi oLacaktır. Daha sonra Buz Zindanında Bugta kaLmadan, Bütün SLotLarı Görerek Exp KasabiLirsiniz.
Hamachi Ağına Girdikten sonra siteden üyeLik ALabiLirsiniz.
Serverda Küfür HiLe Yasaktır. HiLe kuLLananLar Ban, Küfür EdenLer sohbet bLock aLır.
Gm ALımı Yoktur. YaLnız iLk 99 Lv oLan Arkadaşımıza Gm Lik Hediye Edicem.
Sözü FazLa uzatmadan AğLarı Veriyorum...
iPLayM2-1 iPLayM2-2 iPLayM2-3 iPLayM2-4 iPLayM2-5 iPLayM2-6 iPLayM2-7 iPLayM2-8 iPLayM2-9
ŞifreLer 123 dür. AğLar DoLarsa YeniLerini Açacağım.
"DİKKAT..!" Herkez SARI Bayrak oLacak ArkadaşLar...
Mc: 5.28.179.75
LinkLeri Veriyorum
htt p: / /5.28.179.75/ Anasayfa
htt p : / /5.28.179.75/ üyeLik
Mc Seti oLmayanLar İçin Mc Veriyorum..
htt p : / /ul.to/v90qle Türkçe Mc.
htt p : / /ul.to/3gmz9t Çince Mc.. (Lonca Vs. İçin)
htt p : / /ul.to/3jjhco Herhangi Bir Hata ALırsanız..
Boşlukları silin
"DİKKAT..!" SARI bayrak oLun. Gm ALımı Yoktur.. iLk 99 oLan Arkadaşa Gm Lik Hediye Ediyorum
İyi OyunLar iyi ForumLar
Beğenen + Rep.
SaygıLar... | |
|
WhanPhersi Co Admin
Mesaj Sayısı : 1200 Kayıt tarihi : 26/03/10 Rep Gücü : 1 Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 26 Doğum tarihi : 04/09/98 Nerden : NereYe.. Cinsiyet : Erkek Ruh Hali : çin astrolojisi :
| Konu: Geri: Türkiyenin En İyi Serveri SabitLik Konu..! Ptsi Nis. 05, 2010 2:47 pm | |
| | |
|