SuperForum Eğlence,Sohbet,Oyun,Teknoloji Hakkında Paylaşım Platformu. | Hoş geldin, . Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970 Mesaj Sayınız: 24 |
|
|
| YouTube Kesin Giriş | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
XFloW Site Sahibi
Mesaj Sayısı : 3767 Kayıt tarihi : 18/02/10 Rep Gücü : 22 Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 36 Doğum tarihi : 02/02/88 Nerden : İstanbul Cinsiyet : Erkek Ruh Hali : çin astrolojisi : İş/Hobiler : Öğrenci
| Konu: YouTube Kesin Giriş Perş. Şub. 18, 2010 7:56 pm | |
| Şimdi kesin çözüm filan dedim ama en azından benim bilgisayarımda kesin çözüme ulaştı bu yöntem. Söylediklerimi doğru düzgün bir biçimde yaparsanız siz de çok büyük ihtimalle artık YouTube'a girebileceksiniz.
Bu anlatacağım yöntemi henüz kimse bilmiyor ya da çok az kişi biliyor. Türk Telekom bu yöntemi de öğrenirse, kesin buna da bir önlem alır; o nedenle ses çıkarmıyoruz, sessiz sessiz size söyleyeceklerimi uyguluyorsunuz.
Başlıyoruz. Ben, konuyu daha iyi anlamanız için ve uygulamanız için maddeler halinde yazıyorum.
Sol alttaki "Başlat" butonuna tıklıyoruz. Açılacak olan sekmede "Çalıştır"a giriyoruz. Çalıştır kutucuğuna şunu aynen kopyalayıp yapıştırın ve "Tamam"a tıklayın. C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts Tamam'a tıkladığınız anda "Birlikte açma" penceresi karşınıza çıkacak. Çıkan pencerede "Listeden programı seçmek" seçeneğini işaretleyip yine "Tamam"a tıklıyoruz. Karşımıza çıkacak olan pencerede birçok program arasından "Not Defteri"ni buluyoruz ve çift tıklıyoruz. Açılacak olan Not Defteri'nde en aşağı iniyoruz ve son satırın altına şu iki satırı yazıyoruz: 208.117.236.70 youtube.com
208.117.236.70 [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Yukarıdaki iki satırı ekledikten sonra Not Defteri'ndeki değişiklikleri kaydediyoruz.
Ondan sonra da aşağıdaki linke tıklayıp YouTube'a giriyoruz.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bu işlemde, bir problem yaşarsanız yorum olarak belirtin, yardımcı olurum. YouTube'a giriş hakkımız elimizden alınamaz.
En son ShowTime tarafından Paz Mayıs 23, 2010 6:16 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | Kovboy Haberdar
Mesaj Sayısı : 179 Kayıt tarihi : 05/03/10 Rep Gücü : 502 Uyarı Seviyesi : Yaş : 36 Doğum tarihi : 01/03/88 Nerden : manisa Cinsiyet : Erkek çin astrolojisi : İş/Hobiler : öğrenci
| Konu: Geri: YouTube Kesin Giriş Cuma Mart 05, 2010 2:35 pm | |
| | |
| | | MaRCoPoLo Müzikci
Mesaj Sayısı : 837 Kayıt tarihi : 17/03/10 Rep Gücü : 504 Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 26 Doğum tarihi : 01/01/98 Nerden : Antalya Cinsiyet : Erkek Ruh Hali : çin astrolojisi : İş/Hobiler : PC Basında Kopmak xD
| Konu: Geri: YouTube Kesin Giriş Çarş. Mart 31, 2010 7:56 pm | |
| Teşekkürler ama sende tanırsın kasafa (bu forumdaki değil) program yaptı onu kullanıyorum =) | |
| | | dante07cry Müzikci
Mesaj Sayısı : 3410 Kayıt tarihi : 21/03/10 Rep Gücü : -8 Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 29 Doğum tarihi : 04/10/95 Nerden : AntæLyA Cinsiyet : Erkek Ruh Hali : çin astrolojisi : İş/Hobiler : pc ßaşInda qopMæq!!!-- GEri Dödümmm
| Konu: Geri: YouTube Kesin Giriş Salı Nis. 06, 2010 4:14 am | |
| | |
| | | SineXavaR Co Admin
Mesaj Sayısı : 648 Kayıt tarihi : 19/02/10 Rep Gücü : 0 Tuttuğu Takım : Uyarı Seviyesi : Yaş : 39 Doğum tarihi : 13/04/85 Cinsiyet : Erkek Ruh Hali : çin astrolojisi : İş/Hobiler : Öğrenci
| Konu: Geri: YouTube Kesin Giriş Paz Mayıs 23, 2010 6:06 am | |
| Evet zaten ben o değilim. | |
| | | | YouTube Kesin Giriş | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|